perjantai 17. lokakuuta 2014

Ihana, ihana Snurre!

 
Ennen Helsingin reissua kyselin eräässä fb:n virkkausryhmässä vinkkejä Helsingin lankaliikkeistä ja eräs nainen ehdotti minulle Snurrea. He mainostavat itseään näin "Snurre, luonnonlankojen lankakauppa, perustettiin 2011. Puhtaat luonnonlangat ja luonnonmateriaalit ovat sydämenasia. Niin ja luonnollisesti ne värit: myös väriä pitää olla! Itsetekemisellä ei ole rajoja - tule puotiin miettimään, mitä haluaisit tehdä seuraavaksi." Valinta oli tätä myöten selvä ja ensimmäisenä kun Helsinkiin saavuimme, laitoimme puhelimen navigaattoriin osoitteeksi hietalahdenkadun. Toimi muuten yllättävän näppärästi ja kävellessä näimme myös monta muuta kivaa liikettä, joihin ei olisi muuten eksynyt.

Ihania lankoja ja upeita värejä kauniisti hyllyissä ja koreissa, suloisessa rentoudessa ja kotoisasti. Liikkeeseen oli saatu hyvin lämminhenkinen tunnelma ja tuli tunne kuin olisi mennyt ystävän kotiin.

Tänne olisi pitänyt tulla suuren laukun ja ajan kanssa, ensi kerralla uudestaan ja sitä odotellessa onneksi verkkokauppa palvelee.

Minä tulin hakemaan erityisesti Louhittaren Luolan Ilmatarta, ja mikä onni, että sitä oli jäljellä juuri toivomassani värissä.

Joka puolella nähtävää ja vielä kuvia katsoessani huomasin, että voi, nuokin sydämet jäivät minulla näkemättä liikkeessä huomion keskittyessä upeaan vanhaan Singeriin.

Voi kun tällainen paikka löytyisi Oulustakin, minusta saisi varmasti vakioasiakkaan. Ensi Helsingin reissulla nähdään taas, Snurre!

*tämä ei ole mainos, vaan ainoastaan tyytyväisen asiakkaan vinkki muillekin lankoja rakastaville*

4 kommenttia:

 1. ooh, kiitti vinkistä. Vaikka asunkin espoossa en tiennyt tällaisen paikan olemassaoloa. Täytyy käydä kurkkimassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa piipahtaa, tyhjin käsin täältä ei voi lähteä!

   Poista
 2. Snurre on yksi munkin lempparilankakaupoista Helsingissä. Tai no, käytän montaa eri kauppaa riippuen vähän millaista lankaa tarvitsen (tuntuu, ettei mistään saa kaikkia hyviä merkkejä kerralla), mutta Snurre on kyllä miljöönä ihastuttavin, siellä käynnin jälkeen tulee aina erityisen inspiroitunut olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ehdin käydä vain Snurressa ja Menitassa, jossa piti hamstrata silkki-merino -lankaa. Kun olisikin ollut aikaa enemmän, niin olisi voinut muuallekin ehtiä!

   Poista