keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Muistot seinälle ja kuvankäsittelypohdintaa

Jotkut asiat vaatii pitkän ajan toteutuakseen ja meillä tämä heikkous tuppaa olemaan kuvien teettäminen. Kiitos ifolorin kuvatarjouksen ja lähestyvän isovanhempien vierailun, jonka myötä ikean tuotevalikoima oli tilattavissa suoraan kotiin asti, sain viimein teetettyä jo keväällä kuvatut 1- ja 2-vuotiskuvat sekä perhekuvat. Taulujen sijoituspaikkaa miettiessäni tuli huomattua, että ehjää, isompaa seinäpinta-alaa on kodissamme todella vähän. 

Tekstitarrat siirsin tyhjälle seinälle, jotta kuvat pääsivät huoneen parhaalle paikalle. 

Kaamosvalot (kiitos Annamaria Pikkukuutti-blogista ihanasta sanasta) hiipii pikkuhiljaa jokaiseen huoneeseen, mutta toivat kyllä niin ihanaa tunnelmaa näihin sateisiin päiviin.



Vaikka tykkäänkin syksystä, niin suuren haasteen se tuo kyllä kuvaamiselle ja näidenkin kuvien myötä iskee hirmuinen tarve tutustua kuvankäsittelyyn. Tähän asti olen tyytynyt vain pienentämään kuvan alkuperäistä kokoa, joten paljonkin olisi varmasti kuville tehtävissä. Kaipaisinkin vinkkejä helpoista ja ilmaisista kuvankäsittelyohjelmista, joten paljastathan minullekin mikä on sinun salainen aseesi kauniiden kuvien aikaansaamiseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti