maanantai 20. lokakuuta 2014

Tunnelmavaloja syksyä vastaan

En voinut vastustaa kiusausta laittaa esille muutamia tunnelmavaloja. Sovitaanko, että nämä ovat vain valot pimeyttä vastaan, ei jouluvaloja... Tähtivalo on tosin paikallaan ympäri vuoden, mutta nyt taas iltojen pimetessä siihen muistaa valotkin laittaa.

Olen aina muodista vähintään vuoden myöhässä, oli kyse sitten sisustuksesta tai vaatemuodista (jossa muoti taisi mennä ohi jo monta vuotta sitten kunnes raitapaidat tekivät taas paluun). Tyylilleni uskollisena innostuin valopalloista vasta nyt, kun muut niitä jo kyllästymisen nimissä laittavat kaappien kätköihin. Ostin Riihimäen lasipurkin jo kesällä näitä varten, tähän asti purkki sai toimia lankojen säilytyspaikkana (tai siis yhtenä niistä, hups...). Nyt onkin sitten uusi iltarutiini valmis, kun kulkee pitkin huoneita sammutellen kaikki valot yötä varten.  Lapset näitä uusia valoja rakastavat, ja kyllä täytyy myöntää, että on ne äidinkin mieltä piristävät.

10 kommenttia:

 1. Kyllä ne valot vaan pimeinä iltoina piristää kummasti, Itse en ole vieläkään pallovaloille niin paljon lämmennyt että tahtoisin meille vaikka ne kivan näköisiä onkin, ehkä ostan sitten kun muut myyvät omiaan pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onneksi kaikesta hömpötyksestä ei tarvitse jokaisen innostua :)

   Poista
 2. Ehdottomasti valoa pimeisiin iltoihin! Meillä on yksi valosarja roikkunut nurkassa jo kuukauden, mutta en voinut olla sitä laittamatta kun keksin vihdoin missä sen paikka on. Ostin sen viime vuonna, mutta käyttämättä jäi siloin... Nuo pallovalot lasipurkissa on kauniit! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kivat nuo pallovalot lasipurkissa. Itse ostin vastaavat valot tammikuussa Lontoosta, ja nyt vasta sain ne laitettua ikkunaan roikkumaan. Meillä ne toimii myös yövalona lapsia varten, jotta näkevät kulkea vessaan ym.

  VastaaPoista
 4. sovitaan vaan, että ne on tähän aikaan vuodesta tunnelmavalija ;) aion käyttää samaa perustelua :)

  VastaaPoista
 5. Sanon itse noita tunnelmavaloja kaamosvaloiksi. Kauniita kaamosvaloja teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaamosvalo onkin ihana sana ja kuvastaa valoja hyvin, ehdottomasti lainaan sanaasi :)

   Poista