torstai 2. kesäkuuta 2016

Yhteistyössä Suortuvan kanssa

Suortuva-blogi on yksi suosikeistani, ihanan elämänläheinen ja aito. Ehdotin Nannille keväällä yhteistyötä ja sen myötä onkin nyt käynnissä arvonta, jossa palkintona on tekemäni virkattu koru. Valitsin koruksi suosikkinne, tummanharmaan pitsikukan kahdella luonnonvaalealla virkatulla helmellä.

Tein ensimmäiset virkatut kukkarot ennen joulua ja nyt saankin esitellä hieman parannellun version. Suurin muutos on kukkaron korkeudessa, joka uudella korkeudellaan mahduttaa sisäänsä niin kännykän kuin silmä- tai aurinkolasit. Monikäyttöisuus ja käytännöllisyys takaa tuotteelle paljon käyttöä ja niinpä toiveestanne muutos on tehty. Nannille matkanneessa kukkarossa on virkattu kukka, joihin olen täysin hurahtanut, niin ihania!


Kukkaron teossa olen käyttänyt tätä ohjetta Virkattu kukkaro.

Teen kukkaroita mielelläni tilaustyönä ja onpa niitä valmistumassa pieni erä myös Oulun Käsityökortteliin 10-11.6.2016, josta Minttuliini Designin lisäksi löydät 30 muutakin kotimaista käsityöyritttäjää. Kannattaa tulla paikalle, minullakin on jo pitkä ostoslista valmiina!

Käyhän osallistumassa Suortuva-blogisssa arvontaan ja kerro mikä on sinun suosikkisi tuotteistani. Arvonta päättyy 8.6.2016 klo 18.00. Onnea arvontaan jokaiselle <3

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta yhteistyöstä 💟

    VastaaPoista
  2. Voi että ihailen näitä käsitöitäsi. Tiedätkö, en ole koskaan ymmärtänyt tuota imetyskorua (en ole perehtynyt siihen). Nyt vasta Suortuva-blogia lukiessa tajusin, miten kätevä se on ja päätin osallistua arvontaan, nyt kun vauvakin on tulossa. :)

    Olet kyllä taitava käsistäsi. Minäkin aina haaveilen kaikesta tuollaisesta, mutta en vain jotenkin saa aikaiseksi /älyä ohjeita/ malta istua paikallaan tai mikä siinä sitten onkin. Äitini tekee myös monenlaista.

    VastaaPoista