torstai 9. kesäkuuta 2016

Sairastuvalta Käsityökortteliin

Voihan sairastupa sentään! Onhan sen kuullut, että kun päiväkodin aloittaa niin sairastumiskierre on valmis mutta huh heijakkaa... Tahti on ollut joka toinen viikko kipeänä ja joka toinen sairaana, ja nyt tämä viimeisin kaatoikin sitten petiin koko porukan. Jospa se nyt tästä, yritän luottaa siihen, sillä omaa työharjoitteluani on jäljellä enää vain muutama viikko ja aikaa sairastamiselle ei todellakaan ole! Tämän viikon käsityöt ovatkin saaneet olla hyvin rauhassa, vaikka maanantaina ehdinkin pienen uuden kokeilun aloittaa " vaikkei pitänyt".

Huomenna ja lauantaina onkin edessä koko kevään odotettu tapahtuma, eli Oulun Käsityökortteli. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran ja se olikin ensimmäinen tapahtumani ikinä Minttuliini Designin kanssa. Olihan se silloin jännittävää, osin jopa pelottavaa, täytyy myöntää. Nyt onkin ihan eri fiilis mennä, ihmiset yritysten takana ovat jo hieman tutumpia eikä sitä tarvitse enää jännittää. Nyt vain toivotaan, että sää hieman Oulussa rauhoittuisi ja tuuli tyyntyisi, jotteivät pienet pinnini ja ponnarini lentelisi pitkin aittatoria!

Suortuva-Nannin blogista oli ihana lukea lempituotteita ja valikoimasta ja pinnit, kukkarot ja imetyskorut olivat nousseet monen suosikiksi. Niin ihana kuulla, kiitos kaikille osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti