lauantai 3. toukokuuta 2014

Vapputunnelmia

Vappuna kävimme koko perheen voimin vapputorilla ja olihan siellä kylmä! Oulun torin sijaitessa kauniilla paikalla saimme napattua myös kivoja kuvia, jotka tosin blogger näyttää määrittelevän ihan uusiin värisävyihin... Esikoinen taapero-Wompatissa, Slingyroo saatu Liinalapselta

Torin aitat ovat niin kauniita, tuolla pitää käydä kuvailemassa kesälläkin!

Esikoisen mielestä reissussa varmasti hauskinta oli Ainolanpuiston leikkikenttä, josta löytyi myös äidin mielestä hirmuisen hurja liukumäki...

Linnut ovat ainolanpuiston alueella hyvin kesyjä ja nämäkin tulivat ihan viereen välittämättä lasten innostuneista kiljahduksista.

Väsähtänyt kuopus haki unta repussa matkalla leikkipuistosta autolle, mutta vasta autossa malttoi antaa unen tulla. Rakastan tuota reppua ja siinä on sen verran kasvunvaraa, että menee varmasti pitkään ennen kuin tarvitsee vaihtaa isompaan. Hänellä Wompat keskikokoisena, paneeli Kokadin Diorite Stars-liinaa.

Aurinko löytyi vihdoin omalta takapihalta, jossa reissun päätteeksi vähän aikaa nautittiin lämmöstä ja lämmiteltiin viluisia sormia ja varpaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti