tiistai 6. toukokuuta 2014

Pikkuliinailija

Voiko olla suloisempaa kun pupuaan hellästi kantava pikkuliinailija <3 Esikoinen on viime päivinä kovasti hoitanut pupujaan ja kun eilen kysyin, haluaako pupun liinaan, suuntasi välittömästi liinahyllyä kohti. Liinaksi valikoitiin minun pitkä ja kapea huivi, mikä sopi tehtävään loistavasti. Mutta kuinka esimerkin voima onkaan suuri ja kuinka tarkkaan pienet osaavat matkia näkemiään asioita. Samantien poika nappasi pupua käsistä kiinni, supermies-tyylillä selkään ja odotteli, että laitan liinan apuna. Pupu sai myös juotavaa selässä ollessaan kuopuksen vesipullosta, kuten myös hänelle itselleen tarjotaan.

Hieman meinasi peppupussi karata, mutta hyvin onneksi pupu keikkui kyydissä mukana. Pupu viihtyi kyydissä niin mainiosti, että samalla ehti hyvin vilkaista tv:n tarjontaa, liinailun edut siis huomattu... Vaunuissa nimittäin pupu heräilee jatkuvasti ja sitä pitää käydä vähän väliä nukuttamassa uudelleen ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana näky, ja se innostus kun sai ihan oman "liinan" :)

   Poista
 2. Voi että kuinka liikkis! <3 Meillä on myös yksi pupuihminen, joka hoitaa ja vaunuttelee rakkaitaan innokkaasti. Pitäisikin ehdottaa kantoliinaa kun ei pienet kädet tahdo riittää pupusten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, meillä tämä oli ainakin ihan hitti!

   Poista