sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kukka-apulaiseni

Joko arvaatte, hiekkalaatikko-teema jatkuu ;) Aamu vietettiin tosin Lastenmessuilla, mentiin heti niiden avauduttua ja saatiin kyllä kierrellä hyvin rauhassa ilman väenpaljoutta. Esikoinen pääsi ensimmäistä kertaa possujunan kyytiin ja tykkäsi aivan mahdottomasti! Istui ihan yksin kyydissä ilman aikuisen tukea ja hieman kyllä jännitin, miten sujuu, mutta poika yllätti rohkeudellaan ja matkasi tyytyväisenä kaikki kolme kierrosta. Nähtiin myös dinosauruksen poikanen, joka vieraili messuilla Dinosaurusnäyttelystä, ja oli muuten aika hurja ilmestys. Jopa aika isot lapset säikähtelivät terävä-liikkeistä dinosaurusta, mutta tarpeeksi monta Kaapo-jaksoa nähnyt dinosaurusfanimme oli aivan innoissaan! Pysyttiin tosin hieman kauempana ja sieltä olikin turvallista seurailla, kuinka dinosaurus "hyökkäili" ihmisiä kohti.

Pienenä vinkkinä, jos paljasjalkakengät ovat olleet ostoslistalla. Meillä kuopus luottaa ulkoleikeissä varrellisiin mokkasiinitossuihin, edullinen vaihtoehto paljasjalkakenkiä miettiville ja kokoja löytyy vielä isommillekin taaperoille. Paljon kivemmat varsinkin konttaavalle kuin raskaat tennarit ja pysyvät todella hyvin jalassa varsinkin sukan kanssa.

Sain äitienpäivälahjaksi kaksi valkoista ruusua ja minusta tuntuu, että tänä kesänä kukkani eivät tule kärsimään kuivuudesta...


.... tai kuihtuneista lehdistä....Minä en ole mikään viherpeukalo, olen tappanut jopa kaktuksen kuivuuteen, joten apu tällä saralla tulee todellakin tarpeen!

Ulkoilun alkuvauhdit liinassa, luottoliinani Chunky Slings 3 käytössä jälleen kerran. Hieman erilaista sitoa liukkaan verkkarin päälle verraten sisävaatteisiin mutta yllättävän hyvin onnistui ja peppupussikin pysyi liukastelematta. Tälle on tulossa kesä mielessä pitäen kaveriliina samassa mitassa, sen loimen liinojen valmistumista voit seurata Mamma fiksaa-blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti