sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ulkoleikkejä ja lisää virkattuja koruja

Monen aurinkoisen päivän jälkeen sataa, joten siivous ja pyykkivuoren taltuttaminen on minun ja lasten tavoitteena tälle päivälle. Vaikka äidin mielestä tällainen päivä on todella tylsä ulkona olemisen sijaan, taitaa tämä lasten mielestä olla ihan yhtä hauskaa! Imuroiminen on esikoisen lempipuuhaa ja pesukoneen täyttämiseen sekä pyykkien laittamiseen saa apulaisen molemmista.

Eilen saatiin nauttia vielä auringosta ja siirrettiin lelulaatikko nurmikolle autoineen. Autoilla onkin kiva päristellä pitkin nurmikkoa ja kerätä kiviä sekä käpyjä kyytiin.

Uimakelejä odotellessa pihalta löytyy pallomeri, eli puhallettava uima-allas ja n. parisataa kevyttä muovipalloa. Tämä asui viime kesänä meillä rivitalo-asunnon olohuoneessa, kuka sitä nyt sohvapöytää tarvitsee kun vaihtoehtona on ikioma pallomeri!

Kesän ensimmäinen ruohonleikkaus suoritettiin esikoisen kanssa yhdessä, molemmilla toki omat ruohonleikkurit. Kuulosuojaimet menee kyllä ostoslistalle lapsille, niin saadaan leikkailla nurmikkoa mukavammin ensi kerralla.

Kuopus on vihdoin siirtynyt yksiin päiväuniin, mikä tarkoittaa omaa aikaa päivällä. Se onkin hyödynnetty käsitöihin, eilen valmistelin tällaisia ja illan pimeinä tunteina viimeistelin.

Vaaleanpunainen on oma suosikkini ja malli hieman kevyempi aiemmin valmistamaani. Näiden tekoon jää koukkuun, tänään laitettava uusi helmitilaus menemään ja lisää värejä hankintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti