torstai 3. syyskuuta 2015

Sateenkaaria ja Instagramia

Syyskuun kunniaksi aivan syksyiset kuvatkin. Viikko sitten juostiin shorteissa ja t-paidassa, nyt tänään puettiin haalarit ja hanskat aamulla... Villasukista en ole luopunut koko kesänä ja koska oma aika ei riitä ihan kaikkeen, niin onneksi on äiti. Regian sateenkaariraita-langasta olen haaveillut jo pitkään ja kevään Helsingin reissulta kerän ostin. Nyt sain vihdoin kerän annettua äidille ja nopeaa valmiina oli uudet sukat unikäyttöön. Hivenen sukat on ehkä paksut siihen käyttöön mutta toisaalta ilmat viilenee koko ajan, joten käyttöön varmasti jäävät. Lapset heräilevät edelleen öisin ja villasukissa on huomattavasti kivempi hiippailla yöllä rauhoittelemaan lasta takaisin uneen, kuin palellen paljasjaloin.

Sukat ovat olleet jo pari viikkoa käytössä, en vain millään malttanut olla käyttämättä ennen kuin ehdin kuvaamaan. Paljon valmiita käsitöitä odottaakin kuvien julkaisua ja tekstin kirjoittamista, mutta jälleen alkanut flunssa vie kyllä voimat niin ettei iltaisin tahdo jaksaa kuin tuijottaa tyhjää näyttöä.

Blogi löytyy nykyään myös Instagramista nimellä minttuliinidesign. Harjoitteluvaiheessa mennään, mutta tervetuloa seuraamaan!

1 kommentti:

  1. Onpa kyllä iloiset sukat! Pitäs omatkin kaivella esille, kun nytkin on ihan jääkalikat peiton alla.

    VastaaPoista