sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kantorepun suojat, tilausohje ja kangasvaihtoehdot

Odotetut kantorepun hihnojen suojat ovat nyt tilattavissa ja tiedossa onkin nyt mittava postaus ohjeineen, sekä toki kangashoukutuksineen! Kankaita on hyvin rajoitetusti ja suojia useimmista valmistuu vain yhdet, joten mikäli näet jonkun itsellesi mieluisan, kannattaa toimia nopeasti. Liinakankaiden saanti on kuin arpajaisissa voittamista, joten en voi luvata, että samoja kankaita olisi tulossa lisää. Kaikki suojiin käytetyt kankaat ovat esipestyjä, joten valmiita suojia voi huoletta myös pestä pelkäämättä kankaiden kutistumista.

Suora malli, joka sopii useimpiin reppumalleihin. Taustalla luonnonvalkoinen fleece ja kiinnitys joko neppareilla tai tarranauhalla. Tarranauha on kestävää myös kestovaipoissa käytettyä, laadukasta nauhaa. Tarranauha sallii pienen säätövaran hihnan leveydelle ja paksuudelle. Hinta liinakankaista tehtynä 30€ + postitus 2€.

Kaareva suojamalli suojaa myös repun paneelin yläreunaa ja asettuu kauniisti paikalleen. Taustalla luonnonvalkoinen fleece ja kiinnitys joko neppareilla tai tarranauhalla. Kaarevan suojamallin näkyvä päälliosa on liinakangasta ja taustalle kaartuvat läpät ovat mustaa puuvillaa. Hinta 35€+ postitus 2€. 

Wompatin kanssa kaareva malli asettuu osittain hupun päälle, joten mikäli unituki on paljon käytössä, suosittelen wompattiin suoraa suojamallia. Sama suositus koskee myös muita reppuja, joissa on kiinteä unituki mitä käytetään usein.

Tarrakiinnitys kaarevassa suojamallissa. Kuvassa koko suoja liinakangasta, joka onnistuu asiakkaan omista kankaista.

Teen suojia mielelläni myös asiakkaan omista liinakankaista. Lähetetyn kankaan tulee olla esipesty ja puhdas ja se saa olla joko käytetty tai uusi. Mikäli olet kiinnostunut teettämään suojat omista kankaistasi, lähetä minulle sähköpostia minttuliinidesign@gmail.com, niin suunnitellaan suojasi yhdessä ja lasketaan hinta toiveellesi.

Ja sitten näihin upeisiin, ihaniin kankaisiin! Kaikkia kangasvaihtoehtoja ei ole suojapariin riittävästi, mutta niistä valmistuu mm. ponnareita ja koruja.

 Liinalapsen Vanamot

 Ellevill ja Haikarankehto

 Lenny Lamb

 Oscha Slings, kuva 1.

  Oscha Slings, kuva 2.

 Oscha Slings, kuva 3.

Tilaukset tehdään sähköpostilla minttuliinidesign@gmail.com ja kerrothan tilauksessasi seuraavat asiat:
- toivomasi malli
- liinakangastoiveesi vai lähetätkö oman kankaan
- toivotko kiinnityksen neppareilla vai tarranauhalla

Lähetän maksutiedot ja samalla kerron myös tilauksen valmistumisen arvioidun ajankohdan. Maksamalla tilauksen varmistat paikkasi tilausjonossa ja varaan kankaan sinulle. Autan mielelläni tilauksen tekemisessä ja kerron lisätietoja suojista, joten laita viestiä, jos mikään mieltäsi asiassa askarruttaa!

2 kommenttia: