maanantai 7. syyskuuta 2015

Lilli-neiti, virkattu ballerinahiiri

Vaalea lila ballerinahiiri matkasi viikonloppuna uuteen kotiinsa joulua odottamaan, joten nyt voin kuvatkin julkaista. Hiiren kuvasin elokuun lämpimillä viikoilla, jolloin vielä haaveilin, että omenapuu tuottaisi edes muutaman omenan tänä kesänä. Hiirelle toivottiin hempeän sävyistä mekkoa ja kenkiä, ja vaalea lila sävy tuli heti mieleeni. Nimensä hän sai värinsä mukaan, saa nähdä minkä nimen lahjan saaja Lilli-neidille antaakaan :)Hiiren koko on yllättänyt monen tilaajan, joten tässä hieman sen todellista kokoa. Ihan pikkuruinen hiiri ei ole kyseessä ja pitkien raajojensa vuoksi yleisvaikutelma onkin hyvin pitkulainen.

 "Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt", lauleskelivat hiiret yhdessä. Neiti Vadelma on ollut hyvin tykätty uudessa kodissaan ja on aina ihanaa saada palautetta myös työn laadusta. Käsiala on kyllä muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana ja toivon, että siinä vieläkin kehittyisin.

Hiirten kuvaamisen lomassa vahdin lasten touhuja pihalla ja liukumäkeä pitkin telttaan laskeminen oli yksi loppukesän hauskimpia huveja. Oma liukumäki pihalla oli kyllä hyvä ostos ja laskuja on tullut varmasti tuhansia! Mäestä on myös laskettu alas marmorikuulia, palloja, nukenrattaita ja taaperokärryjä, tottakai...

Hiirien tilausjono pysyy tasaisen pitkänä valmistumisista huolimatta, mutta onhan Lilleliis kyllä kehittänytkin ihanan mallin. Hiiren mallin suunnitellut Mari-Liis Lille, www.lilleliis.com

4 kommenttia:

 1. mua alkoi mietityttämään, että koska ohje ei olekaan omasi, saatko tehdä niitä kaupallisessa tarkoituksessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, sillä nämä asiat tuntuvat tosiaan vaihtelevan. Lilleliisin ohjeiden mukaan valmiin tuotteen saa myydä, mutta ohjeen tai sen osan myyminen on kielletty. Hänen toiveestaan ohjeen tekijä sekä linkki sivuille mainitaan :)

   Poista
  2. juu niin tuolta sitten luinkin :D

   Poista
 2. Hei! Tilasin myös kyseisen ohjeen. Mutta en ole koskaan lilleliistä tilannut. Miten toimittavat ohjeen?

  VastaaPoista