torstai 24. syyskuuta 2015

Sateenkaari-suojat korun kera

Olen ommellut muutamia kantorepun suojia myyntiin, ja tässä ensimmäinen pari. Kuosina on Vanamon Ruutu Sateenkaari punaisella kuteella ja kangas on kohdistettu raidan kohdalle. Malli on suora ja suojan istuvuus on testattu sekä tulaan että wompattiin. Tein suojiin myös mätsäävän korun, jossa turkoosissa nauhassa punainen, keltainen ja turkoosi helmi.

Pesukarhukuosinen Tulani tuntui haastavalle suojien suhteen, mikä kuosi sopisikaan jo muutenkin niin kirjavaan reppuun. Sateenkaari on tähän hyvä valinta, väreiltään selkeä ja kivan pirteä. Nyt kyllä mietityttää kuinka kiva olisikaan omistaa musta tai harmaa reppu, johon voisi yhdistellä lukemattomia erilaisia suojia ja saada aina uuden ilmeen reppuun.

Onnekseni minulla on Kide-kuosinen Wompat, joka on hieman helpompi suojien suhteen.

Suojien tarkoituksena on suojata repun olkahihnoja, jos lapsella on tapana imeskellä tai pureskella hihnoja. Kuola voi muuttaa hihnojen sävyä pysyvästi ja hampaat taas tehdä reikiä. Suojat ovatkin edullinen tapa suojata arvokasta reppua pysymään ehjänä ja säilyttämään myös jälleenmyyntiarvonsa. Suojat myös pehmustavat ja niihin on kiva nojata vaikka reppupäiväunien aikana. Suojien toinen, ja monesti aivan yhtä tärkeä, tehtävä on toimia repun asusteena, tuomassa väriä, tyyliä tai uutta ilmettä. Suojia on helppo vaihtaa ja niitä voi olla useammat, joita vaihdella vaikka mielialan ja päivän menojen mukaan.

Sateenkaarikuosinen kantorepun suojapari on hinnaltaan 30€ + toimitus 2€. Siinä on nepparikiinnitys takana ja taustalla luonnonvalkea fleece. Mätsäävän korun hinta on 13€ (+toimitus 2€, jonka voi yhdistää esim. suojien kanssa). Näitä suojia on kaksi paria myynnissä. Tiedustelut sähköpostilla minttuliinidesign@gmail.com

Muita kuoseja ja lisätietoja mm. tilaussuojista omilla kankailla löydät tästä postauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti