maanantai 18. tammikuuta 2016

Lahja äidilleni

Äitini täytti viikonloppuna tällä kertaa pyöreät 25-vuotta, joita juhlittiin koko perheen voimin. Harmittavasti omat lapset eivät ravintolaruuasta päässeet nauttimaan, sillä se vähän jo odotettukin talviflunssa saavutti meidän perheen viime viikolla. Kuumetta ja yskää, siitä on arki nyt tehty. Onneksi nyt on kovat pakkaset, joten sisällä jouduttaisiin olemaan joka tapauksessa. Enemmän harmittaisi katsella loistavaa ulkoilukeliä sisältä, nyt vain lämmitellään leivinuunia ja syödään mitä maistuu.

Äitini tekee paljon sukkia pääasiassa muille, joten minä halusin tehdä sukat äidille. Mielessä oli heti ajatus neutraalista väristä ja valepalmikosta, ihan erilaiset sukat mitä äidillä itsellään on juuri nyt käytössä. Vaaleanharmaa 7 veljestä ja valepalmikko sopivat kauniisti yhteen ja sukista tuli hyvin minun näköiset, olisi nämä voinut omaankin kaappiin jättää. Tein valepalmikon myös jalkapöydän päälle, sillä käyttö tulisi olemaan sisällä eikä näinollen tarvitsisi miettiä, painaako kuvio kengässä.

Homemade-nauhan löysin Luleån reissulla Skapa Glädjestä, joka oli aivan ihana sisustus- ja askarteluliike. Kiitos alennusmyyntien onnistuin tekemään löytöjä ja tämäkin nauha oli puoleen hintaan. Nauha viimeistelee lahjan, pakkaamisella on suuri merkitys lopputulokseen.Nilkkaan kiinnitin Paaposta hankitun Made with Love-riipuksen tuomaan pienen erityisen lisänsä sukkiin. Juuri sellaista pientä, jota ei välttämättä itselle tehtyihin sukkiin lahjan saaja laittaisi.


Valepalmikon ohjeen kurkkasin netistä ja muuten tein sukan vyötteessä olleen perusohjeen mukaan. En ole tehnyt sukkia puoleentoista vuoteen neulomalla ja hieman jäi kyllä polttelemaan aloittaa seuraavatkin. Samaa harmaata valepalmikkoa resoriksi ja anopilta jemmattua vaaleanpuna-harmaa-luonnonvalkoista raitalankaa polvarimittaisena, kuulostaisi ja varmasti myös näyttäisi aika kivalle...


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja muistakaahan osallistua Minttuliini Designin fb-sivuilla kivaan arvontaan!

6 kommenttia:

 1. OI miten kauniit. Ihana harmaan sävy. Varmasti äidin mieleen.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Varmasti on äitisi iloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse tehdyissä lahjoissa on kyllä aina oma jännityksensä mutta sopivat olivat :)

   Poista
 3. Kylläpä ovatkin kauniit sukat! Harmaa ja valepalmikko sopivat todella kauniisti yhteen, ja riipus tuo vielä viimeisen silauksen. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkäsin myös! Tämä yhdistelmä tulee varmasti vielä toistettua :)

   Poista