torstai 28. tammikuuta 2016

Vaaleanpunaiset suloisuudet itselle

Virkatun syksyn jälkeen on ollut ihana tarttua pitkästä aikaa puikkoihin ja äidille tehtyjen sukkien jälkeen kuume jäi todella päälle. Minulla oli tarve lyhyemmille sukille ja näihin päätin raaskia käyttää anopin jemmoista löytynyttä supersuloista vaaleanpunasävyistä raitalankaa. Rakas Novita, tee tällaisia raitasävyjä lisää, toivoo yksi pieni bloggaaja pohjoisesta!


Resori, kantapää ja kärki on tehty yksivärisellä harmalla langalla, selkeyttää minusta sukkaa kivasti. Valepalmikko on uusi suosikkini ja tuo sukkiin pienen ripauksen romanttisuutta. Kantapään teen aina vahvennettuna, on tuo kivilattia ja talviset kantapäät aika raaka yhdistelmä sukille...

Näistä tuli kyllä niin villasukkarakkautta <3 Lankana 7- veljestä raitaa anopin jemmoista ja harmaa jäi äidin sukista, näiden tekeminen maksoi siis vain vaivan palkan. Puikot 3,5mm cubiksit, jotka ostin jo syksyllä tuomaan uutta intoa tekemiseen. Välineurheilua se on nämä käsityötkin!

6 kommenttia:

 1. Kivat sukat. Väris passaa kauniisti yhteen ja tuo varren palmikko kruunaa kaiken. Tosi ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvituulia :) Ensin jo vähän pelkäsin, että kutittavatko sukat kuten villa tuppaa tekemään, mutta käyttö on jo sopivasti pehmentänyt kuituja.

   Poista
 2. Kauniisti käy harmaa tuohon raitalankaan. Minullakin on vajaa kerä sitä ja taidanpa minäkin nyt sitten laittaa se harmaan kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin toisena vaihtoehtona luonnonvalkoista, mutta harmaassa on hivenen enemmän särmää :)

   Poista
 3. Onpas kyllä kauniit värit tuossa raitalangassa! Kauniit ovat myös sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa on kyllä ihanat sävyt, onneksi sitä jäi vielä toisiin sukkiin jäljelle :)

   Poista