tiistai 29. joulukuuta 2015

Mörköjä syövä hippo

Minulla on ollut hieman huono omatunto siitä, että olen koko syksyn virkannut pehmoja ym, mutta vain muille. Esikoinen toteaakin aina virkatessani, että ne menee "tytöille", tytöt ostaa. Joulumyyjäisissä itse myymässä ollessani olen hieman kurkkinut naapureiden pöytiin sillä silmällä että löytyisikö sieltä omille lapsille viemistä. Kun näin Naisten Joulumessuilla supersuloisia virkattuja happypotamuksia yhden jos toisenkin kainalossa, oli pakko kysyä missä niiden myyntipöytä sijaitsee. Viikonlopun päätteeksi vasta sinne ehdin, mutta vielä oli kaksi viimeistä hippoa kotia vailla. Pohdin kerran jos toisenkin kumpi hipoista meille muuttaisi, mutta lopulta ensi-ihastus voitti ja meille muutti isoäidinneliöistä tehty hippo. Hippo on tehty kuulemma jämälangoista ja oli joukon kirjavin. Ja ehdottomasti ihan supersuloinen!

Lasten ilme hipon nähdessään oli heti hyvin innostunut ja taisi sieltä Vau!:kin kuulua. Hippo on hyvin kookas ja niinpä sitä piti heti testata myös ratsastusta ajatellen. Hyvin pian hippo sai kuitenkin tärkeän tehtävän, mörköjen syönnin. Esikoinen on jo jonkin aikaa kertonut nukkumahuoneessa olevan mörköjä ja sehän on tietenkin vaikuttanut myös kaikkien muiden yöuniin... Kerroin hipon olevan ihan spesiaali hippo ja se rrrrrrakastaa mörköjen syömistä syöden niitä suureen mahaansa. Seuraavana aamuna hipon isoa mahaa yhdessä ihmeteltiin, että sinne ne kaikki möröt on menneet. Siitä lähtien on hippo nukkunut yönsä esikoisen sängyn jalkopäädyssä, peiton alla tottakai ja aluksi hipolle laitettiin oma tyynykin. Yöt on rauhoittuneet mörköjen osalta ja se on tärkeintä.Miten muut käsityöläiset, ostatteko toisten tekemiä juttuja vaikka osaisitte itsekin saman tehdä?

1 kommentti:

  1. Oi miten ihana hippo.
    Ostan myös toisten tekemiä juttuja, vaikka osaisinkin tehdä itse saman. Riippuu kovasti mielentilasta ja rahapussin koosta sinä hetkenä. Itse kun teen käsitöitä, niin arvostus toistekin käden töihin on korkealla.

    VastaaPoista