lauantai 26. joulukuuta 2015

Virkattu poni ja ajatuksia joulusesongista

 
Ihanaa joulun aikaa jokaiselle! Täällä on pikkuhiljaa toivuttu kiireisestä joulumyyntisesongista ja olen pitkästä aikaa tekemässä jotain omille lapsille. Olen luvannut itselleni nauttia joululomasta vielä huomisen, maanantaina on edessä paluu tilaustöiden pariin. Postauksessa mukana on joulun viimeinen tilaustyö, joka valmistui torstaina perjantain ollessa viimeinen postituspäivä... Täpärälle siis meni mutta valmiiksi tuli. Ponin ohje on Mari-Liis Lillen eli tunnetummin Lilleliisin käsialaa, löydät sen osoitteesta www.lilleliis.com. Poni on ihana tehdä, vaikka edelleen jännitän ihan hirveästi kasvon kirjailujen tekoa. Ne kun vaikuttavat lopputulokseen niin paljon.

Ponin värit on tilaajan suunnittelemat ja harmaa poni lilalla harjalla sekä hännällä on kyllä suloinen pakkaus. Vadelmanpunaiset rusetit tuovat oman ihanan lisänsä. Lankana ponissa on käytetty Novitan Miamia ja koukun koko on 2,5mm. Harmikseni uudessa värikartassa ei oikein minun makuun värejä ollut mutta onneksi vanhaa varastoa on vielä itselläni hamstrattuna.


Myyntitapahtumien vuoksi on joka paikka ollut täynnä keskeneräisiä töitä, lankakeriä, kuivumassa tai pingottumassa olevia töitä, kasseja, nyssäköitä ja myyntipöydän rekvisiittaa. Eilen aloitin päivän siivoamalla kaiken sen pois ja näin pystyy oikeasti aloittamaan siistiltä pöydältä uuden kauden. Paljon on jo ideoita uusiin juttuihin ja ajatuksena onkin tilaustöiden ohella alkaa tekemään tuotteita varastoon. Ensimmäiset jutut on jo valmistuneet ensi jouluun, ja se tuntuu kyllä hurjalle! Mutta hyvät ideat on laitettava muistiin ja parhaiten ne muistaa tekemällä muutamat mallikappaleet valmiiksi.

Nyt kuitenkin nautitaan tästä joulusta ja huomenna myös alennusmyynneistä. Ajatuksena ostaa itselle pitkästä aikaa vaatteita ja pitää ne käsityöostot omissa raameissaan. Saa nähdä miten käy!

3 kommenttia: