maanantai 5. lokakuuta 2015

Kukkarot liinakuoseilla

Ompelin kantoliinakankaista muutaman nipsukukkaron ja kuoseina näissä on upeat Oscha Slingsin liinat. Kaikki ovat myynnissä ja osto tapahtuu sähköpostilla minttuliinidesign@gmail.com

Nipsukukkaro 15cm lukolla ja kukkaron korkeus 19,5cm. Kuosina Oscha Slings Japanese Knot Ooki Zen ja vuori mustaa puuvillaa. Isokokoinen kukkaro, joka sopii myös esim. penaaliksi tai meikkipussiksi. Hinta 22€ posteineen.


Nipsukukkaro 15cm lukolla ja kukkaron korkeus 19,5cm. Kuosina Oscha Slings Starry Night Midnigt ja vuori mustaa puuvillaa. Isokokoinen kukkaro, joka sopii myös esim. penaaliksi tai meikkipussiksi. Hinta 22€ posteineen.


 Pikkukukkaro 8,5cm leveällä lukolla ja korkeus 12cm. Kuosina Oscha Slings Starry Night Serrae ja vuori mustaa puuvillaa. Kukkaroon mahtuu esim. pankkikortit, bussikortti tai kolikot. Lievästi 2. laatuinen (kehys hieman vinossa), joten edullisesti 12€ posteineen.


Minkä kokoisia kukkaroita sinä kaipasit, pieniä vai suuria? Otan mielelläni toiveita vastaan sähköpostilla minttuliinidesign@gmail.com

1 kommentti: