tiistai 27. lokakuuta 2015

Ballerinahiiri -sisarukset

Ballerinahiiret on olleet teidän suosikkinne niin tilaustuotteena kuin blogipostauksen aiheenakin. Ja onhan nämä kyllä niin suloisia, etten yhtään ihmettele. Ohje on Lilleliisin Ballerina Mouse ja mikäli omaa hiirtä alat tekemään, suosittelen ehdottomasti ohjeen hankkimista. Hiiri on hyvin yksityiskohtainen, oikea niperrystyö ja alle viiden euron hintainen ohje on kyllä työmääräänsä nähden hyvin edullinen. Uusimmat hiiret ovat sävyltään syklaami ja vadelma, suloiset sisarukset selkeästi.

Käsitöissä on ihanaa se, että vaikka kuinka tekee samalla ohjeella, on jokainen hiiri kuitenkin se oma yksilönsä. Pienet erot tekevät niille omat persoonansa ja onkin ollut ihana kuulla, minkälaisia nimiä ja tarinoita lapset ovat omille hiirilleen keksineet. Eräs hiiri taisi matkustaa ihan Espanjasta asti, mikä oli hauska sattuma siihen, että myös minun mielestäni hiiri matkasi valtameren taa. Selkeästi hiiri kertoi meille molemmille omaa tarinaansa.

Mikäli hiiren teko itse ei tunnu omalle, teen mielelläni hiiriä vielä Korvatunturille lähetettäväksi joulupukin apulaisena. Hiiren hinta on 35€ + toimituskulut 7€, ja tekemiäni hiiriä sekä muitakin pehmoja löydät pehmoeläin-tunnisteen takaa. Tilaukset ja tiedustelut minttuliinidesign@gmail.com

2 kommenttia:

  1. Upeita hiirulaisia. Hienot värit kerrakseen. Vau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvituulia, näiden tekeminen on kyllä työlästä mutta palkitsevaa :)

      Poista