torstai 15. lokakuuta 2015

Vinkeenä pihalla

En edes muista, milloin olisi päässyt lasten kanssa ulos mutta vihdoin koitti se päivä, kun kuume hellitti. Koko perheellä alkaa seinät kaatua jo päälle, joten raitis ulkoilma teki kyllä hyvää kaikille. Lapset lähti innoissaan aamulla kerhoon parin viikon tauon jälkeen, ihanaa kuinka ovat hyvin sinne jo sopeutuneet hieman hankalan alun jälkeen. Ja kun vihdoin päästiin ulos, niin pakko oli pukea päälle lasten uudet heijastinliivit. Ostin nämä Vinkeen huutokaupasta kauden avajaisista, vuoden liiveistä haaveiltuani... Materiaalina fleece lämmittää näin tuulisella ilmalla ja erityisesti tykkään kivoista kuvista liivien etuosassa. Vauhdikkaalle, rakettimaiselle kuopukselle rakettiliivi on juuri sopiva!


Autoja rakastavalle esikoiselle auto oli heti selvä valinta, on kuulemma toyota merkiltään kuten papallakin. Kokoasiat uusissa tuotteissa aina mietityttävät ja varsinkin näin ostaessa, kun palautusoikeutta ei ollut. Kuopukselle (ikää 2,5v.) valitsin kooksi S eli 2-4 vuotiaat ja esikoiselle 3,5v.) otin M-koon, jonka suositus on 4-7v. Vähän pelkäsin, että hukkuvatko liian isoihin liiveihin, mutta ei nämä kyllä yhtään pienempiä kestäisi olla, jos haluaa toppavaatteiden päälle pukea.

Syyskelit tuli kyllä kohisten sillä aikaa kun me sairasteltiin ja nyt onkin saanut kaivaa kaapeista paksuja vaatteita oikein urakalla. Huiviprojektinikin taisi jäädä ensi kevättä odottamaan, kun kirpakka ulkoilma saa kaipaamaan jo merinovillaa ja paksumpia materiaaleja. Villasukistahan en luopunut koko kesänä...

1 kommentti: