perjantai 1. huhtikuuta 2016

Virkatut ballerihiiret Minttu ja Neiti Villivadelma

Suloiset ballerinahiiret Minttu ja neiti Villivadelma pääsivät taas valloittamaan maailmaa, tällä kertaa kahden sisaruksen seikkailuihin mukaan. Vaikka olen tehnyt näitä jo useita, huomaa silti joka kerta, kuinka jokaisella näillä on kuitenkin oma ilmeensä ja olemus. Pienetkin erot raajojen sijoittelussa ja nenän asento vaikuttavat paljon, vaikka kuinka yrittää tehdä saman kaavan ja ohjeen mukaan.



Ohjeena on Lilleliisin Ballerina Mouse ja lankana Novitan Miami. Miamia on taas ilmestynyt kauppoihin mutta tätä harmaata ei valitettavasti tässäkään sesongissa tullut. Muutama kerä sitä on vielä hamstrattuna ja tuntuu, että mitä vähemmäksi ne käyvät, sitä tarkemmin saa jo miettiä mitä niistä raaskii tehdä. Myöskin vadelman sävyinen lanka alkaa olla lopuillaan ja sitä taitaa riittää enää yhteen hiireen. Lankahamsterin surkeus, lankaa on kaapeissa paljon muttei juuri sitä, mitä eniten tarvitsisi (tai ainakin se monesti tuntuu sille...). Itselläni ei ole vielä ensimmäistäkään hiirtä ja kovasti on jo mietinnässä minkä värisen omastani haluan. Minttua, vadelmaa, keltaista tai jostain kumman syystä tekisi mieli sellaista rokkihiirtäkin mustalla mekolla, voisi olla aika rock!

3 kommenttia:

  1. Nämä sinun hiirulaiset on aina yhtä ihania. ♥ Voi kun oppisin tuon virkkauksen, täällä olisi nurkat täynnä hiiriä! Nuo on molemmat niin kauniin värisiäkin. Sen mustamekkoisen tahtoisin kyllä myöskin nähdä, mua ilahduttaa ajatus pienestä goottihiirestä pastellin sävyisten keskellä. ^^

    VastaaPoista
  2. Hurmaavat hiirulaiset!
    Suloiset tosiaan, olet taitava!
    Lempeää toukokuuta täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista