torstai 30. heinäkuuta 2015

Louhittaren luolassa

Minussa asuu pieni lankahamsteri ja voin myöntää, että lankoja on kertynyt aika monta muovilaatikollista. Kaikelle on kuitenkin käyttönsä kunhan se sopiva aikarako ja käsityö aina löytyy, joten en ota niistä stressiä. Kun näin facebookista, että Louhittaren Luola on Taitoshop Maakarissa ihanine lankoineen, tiesin missä minunkin pitää olla. Ja voi sitä värien määrää, enkä ollut ainoa hullaantunut lankojen ääressä...



Nämä oli aivan superpehmeitä 100% merinovillaa, mutta huivitarkoitukseen ehkä minun makuun hivenen liian kirjavia. Täytyy pitää silmät auki muiden värien suhteen, eiköhän näitäkin talvea vasten tule lisää!

Lähdin hakemaan ohuempaa Ilmatarta mutta vaikka sitä ei ollut mukana, en silti tyhjin käsin poistunut. Vaaleanpuna-pinkki Väinämöinen pomppasi käsiini ja raitalangan pongasin ihan viime tipassa. Nyt täytyy vain hankkia ohuemmat puikot ja ohje tämän paksuiselle langalle, tai ainakin suuntaa oikeasta silmukkamäärästä. Tiedän jo, että haluan opetella tekemään valepalmikko-resorin ja muuten sukka saisi olla yksinkertainen perussukka. Aloittamista odotellessa nämä pitää saada lankahyllyyn esille, tällaisia väri-iloitteluja ei saa laatikkoon piilottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti