perjantai 3. heinäkuuta 2015

Koru erityiseen juhlaan

Tästä tilauskorusta tuli niin kaunis, että halusin laittaa kuvat korusta blogiin vasta kun tilaaja oli sen varmasti saanut. Korusta saamani palaute lämmitti sydäntä " Suuri kiitos todella kauniista korusta, se tuli tänään perille ja erityiskiitos huippunopeasta palvelusta. Koru sopii täydellisesti hääpukuni kanssa".

Vaihtelun vuoksi myös hieman erilaista kuvaustapaa koruille. Nämä värit sointuvat hyvin valkoiseen puusohvaan, ja vaalea lila voisikin itseasiassa olla aika hyvä lisä kotimme värimaailmaan...

Oman korusi voit löytää valmiista koruista tai tilata omien toiveidesi mukaisesti minttuliinidesign@gmail.com

5 kommenttia:

 1. Kävelin tänään Helsingissä Esplanadilla ja vastaan tuli nainen pienen vauvan kanssa ja kaulassa naisella oli ilmiselvästi sinun tekemä koru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana bongaus, kiitos kun kerroit siitä minullekin :) Kiva tietää, että koruissani on oma tunnistettava kädenjälki.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Täysin tilaajalle kiitokset, minä vain tein mitä pyydettiin :)

   Poista
 3. Vasta nyt huomasin tämän päivityksen, häähumu piti kiireisenä. Ompas kiva postaus ja täytyy sanoa että koru on kyl tosi kaunis, se sopi täydellisesti hääkoruksi mutta nyt otan sen toki myös arkikäyttöön. Meidän häiden teemaväri oli tuo lila ja valkoinen. Olin teettänyt myös lila-valkoisen neliöliinan, jolla kannoin meidän pikkuista joten koru sopi kuin nakutettu asuun… Ei olis voinut laittaa oikeita helmiä tai muutkaan korut oikeen tulleet kyseeseen kun meidän vauva on just siin vaihees et repii ja tutkii niin innolla kaikkea. Tota korua kelpaa imeskellä ja tutkia <3 kiitos vielä paljon! :) ps. mullakin suunnitelmissa sisustaa makkari tuolla väriyhdistelmällä tulevaisuudessa! :)

  VastaaPoista