sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Myyjäiset kahdella eri asetelmalla

Lupaan, että joulun jälkeen näette muutakin kuin joulutapahtumapäivityksiä! Yhtä aikaa niin ihanaa kuin aikaavievääkin, tähän projektiin kuluu nyt kaikki vapaahetket. Tietokoneen avaan kerran viikossa ja ompelukone on hautautunut puhtaiden pyykkien alle, jotka odottelevat minua niitä viikkaamaan. Huomenna, lupaan joka päivä ja nappaan vain päällimmäiset päälle.

Ensin kuvia lauantailta:Ja sitten siirrytään sunnuntaihin. Yön aikana mietin ja pähkäilin, miten pöytää saisi vielä entistä houkuttelevammaksi ja uudeksi myös niille, jotka tapahtumassa vierailevat molempina päivinä. Samalla asetelmalla olisi tylsää mennä kahtena päivänä, pieni ryhtiliike on aina paikallaan.

Vähemmän erilaisia tuotteita ja oikein supermäärä ponnareita, jotka ovat selkeitä asiakkaiden suosikkeja. Lauantaina ilta kului lisää ponnareita tehden, joten sunnuntaina aamun sai aloittaa runsaalla valikoimalla.


Sunnuntai oli yllättäen vilkkaampi kauppapäivä kuin lauantai, mutta tähän voi kyllä olla syynä lauantaina Oulua kiusannut vesisade. Jokainen myyntitapahtuma opettaa paljon ja mietinkin, että kunhan ehdin, niin kirjoittaisin postauksen myyjäisiin valmistautumisesta, vinkkejä myyntipöydän laittamiseen ja muuta asiaan liittyvää. Kantapään kautta opittuja ja paljon netistä haettuja vinkkejä, sekä arvokkaita kollegoiden ajatuksia. Miltä kuulostaisi?

4 kommenttia:

 1. Kävin hipistelemässä pöytääsi lauantaina. ihania ja taidolla toteutettuja tuotteia! minun suosikkeja oli virkatut pehmot ja pitsiset joulukoristeet :)

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava taas nähdä :) Voi onko nuo lauantai pöydän pikkujutut korviksia? Loppuikone lauantaina, kun en muista sunnuntaina niitä nähneeni? Voi, näyttävät ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla iso luuta pyyhkäisi sunnuntai-aamuna ja karsin pöydältä osan tavaroista, jotta sain tilaa ponnareille ja eniten myyvät tuotteet enemmän esille :) Korviksia ovat, samalla pitsi-toteutuksella kuin ne joulukoristeetkin.

   Poista