perjantai 29. toukokuuta 2015

Pitsiset verkkokassit virkaten

Virkkaukset käsityökorttelia varten jatkuvat aina kun on hetkikin aikaa ja näistä uusimmista verkkokasseista tuli kyllä todella ihanat, enkä millään malttaisi pakata näitä myytävien joukkoon. Inspiraatiota ja ideoita hain pinterestin avulla ja niistä lähdin kokoamaan omaa versiotani. Verkkokassi on oivallinen valinta kesäksi, sillä se menee pieneen tilaan tyhjänä mutta johon uppoaa isokin leluauto. Olisi myös aika kiva mökkituliainen viinipullon kera...

Verkkokassit ovat tulossa Minttuliini Designin valikoimaan myös verkkokaupan puolelle käsityökorttelin jälkeen ja saatavilla tilauksesta todella laajalla väriskaalalla.


Pohjassa on kukkakuvio tuomassa pientä hempeyttä sekä yksityiskohtaa muuten niin yksinkertaiseen malliin.Tämä oli minulle ensimmäinen kokeilu verkkomaista virkkausta ja täytyy myöntää, että jopa tällainen ketjusilmukoiden virkkausta välttelevä innostui.

Ajatuksena on tehdä kassista myös isompi versio meille, jotka kuljettavat aina liian paljon tavaraa mukanaan ja jotka sortuvat yhtä usein myös heräteostoksille. Toimisi kivasti myös kantoliinan kuljettamisessa mukana, silloin kun liina ei olisi käytössä.

Kassi olisi sopiva myös lankaostoksille, hyvin upposi 6 kerää Novitan Miamia ja lisääkin olisi mahtunut. Ehkä tämän voisikin ottaa mukaan aina ostoksille ja sopia itsensä kanssa, että enempää ei saa ostaa kuin kassiin mahtuu. Olkahihnat on niin pitkät, että kassin saa mukavasti olalle tai sitä voi kantaa hihnoista. Meidän kolmevuotias testasi kassia autojensa kanssa ja hyvin toimi myös lapsen käytössä. Ajatuksenani olikin, että tämä sopisi niin lapselle kuin aikuiselle. Uimakassi, reissulelukassi, varakassi toisen laukun sisällä, lahjaksi tai itselle. Mihin käyttöön sinä tätä käyttäisit?

En voi olla näyttämättä miten ihanan löydön tein Metsolan synttäreiltä itselleni. Meinasin ostaa tämän Pupu Tupuna-tunikan jo Lastenmessuilta ja kotona harmitti kun sen alelaariin jätin. Kannatti kuitenkin odotella, sillä nyt sain tämän vielä edullisemmin. Tunikalle jäi hintaa vain 15€, joten enää ei tarvinnut miettiä ostaako vai ei. Kyllä nyt kelpaa hiekkalaatikon reunalla istua ja pitäähän pupuja virkkaavalla oma pupu-tunika olla!

6 kommenttia:

 1. Ihan huiput! Pitäsköhän mun tämmösiä yrittää värkätä, kun lähdetään Italiaan löhöämään...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, on kyllä kivoja tehdä eikä tarvi montaa kertaa ohjetta kurkkia :) Mie jo suunnittelin, että nämä olisi aika kivoja lelujen säilytykseen naulakoissa....

   Poista
 2. Siis niin ihania verkkokasseja! :) Tänään just pähkäilin mihin säilöisin viimeinki valmistuneen kalapelin, niin tässäpä vastaus. Kiitos kovasti ideasta, kokeilen virkata omanlaisen kassin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :) Kalateemaan tämä sopii mainiosti, täytyypä kurkkia blogistasi millaisen teet.

   Poista
 3. Nää on kyllä ihanat :) voi kun malttaisi itekkin nyt tuosta ompelukoneesta luopua ja nauttia ulkona virkkaamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Tarpeeksi aurinkoinen ja lämmin keli, niin siitä se lähtee. Minä olen ratkaissut ompelukone-ongelman niin, että se on hautautuneena kaiken muun käsityön alle...

   Poista