tiistai 5. heinäkuuta 2016

Superstar Microphone, virkattu mikrofoni

Sadepäivät saavat meidät pysymään sisällä, ulkona piipahdetaan pikaisesti vain sateen tauotessa. Eilen sisäpäivää viettäessämme lapset innostuivat laulamaan ja esikoinen totesi, että hän haluaa mikrofonin. Muistiko sitten, että kesän alussa katsoimme Mari-Liis Lillen Magical Amigurumi toys-kirjasta virkatun mikrofonin kuvia vai mikä, mutta sellainen oli nyt saatava. Koska malli oli helppo, päätin kokeilla virkata sitä lasten kanssa yhdessä, yleensä kun käsitöiden esiin ottaminen on ihan turhaa puuhaa. Värit valittiin yhdessä, lankana oma suosikkini näihin Novitan Miami. Tähti oli tärkeä saada ja sillä itseasiassa peitin hieman rumaa kierrosten vaihtumiskohtaa. Tähti olisi ohjeen mukaan pitänyt tehdä huovasta mutta hyvin onnistui näin virkatenkin.
Mikrofonista tuli aika suuri mutta hyvin siihen on jo laulettu ja onpahan tuo toiminut lyömäaseenakin, kuinkas muutenkaan... Onneksi on pehmeä! Kuopus haluaa omansa Laalaan värisenä eli keltaisena ja mikäli säätiedotusta on seuraaminen, tulee minulla olemaan muinakin päivinä sisäaikaa ainakin pieniä hetkiä kerrallaan. Tänään toivon saavani valmiiksi ihanan tilaustyön, josta olen ollut ihan innoissani! Mieli kaipaa nyt neulomaan, kun suurin osa lankakäsitöitä tekevistä taitaa kesäksi vaihtaa neulomiset virkkaukseen. Vastarannan kiiski, se taidan nyt olla tässä asiassa.

Superstar Microphonen ohje löytyy kirjasta Magical Amigurumi toys tai Lilleliisin sivuilta. Tähden ohje omassa muistissa, ohje alunperin Pinterestin kautta löydetty.

1 kommentti: