keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Maru's bags -projektipussi

Valmistautuessani Oulun Käsityökortteliin päätin, että sieltä saan ostaa ensimmäisen projektipussini palkinnoksi omien virkattujen tuotteideni eteen näkemästäni työmäärästä. Kiertelin ja kiertelin, mutta sitä oikeaa vain ei löytynyt. Maru's bagsin laukkuihin ihastuin heti jo ne nähdessäni kaukaa, juuri oikeaa sävymaailmaa, kierrätysmateriaaleja ja tarpeeksi suuri koko. Valitettavasti tarjolla oli vain olkalaukkuja, joten ostopäätös jäi tekemättä. Hieman jäi kuitenkin kaivelemaan, joten rohkeana tyttönä kävelin seuraavana päivänä uudelleen ja kysyin tekisikö hän minulle toiveideni mukaisen laukun. Tätä juuri rakastan käsityöläisyydessä, kokeilepa tehdä sama Stockmannilla tai Laukkumaailmassa! Mallista keskusteltiin vielä sähköpostitse ja isoa olkalaukkua muutettiin hieman leveämmäksi pohjasta sekä pitkä olkahihna muuttui rannenauhaksi. Laukkuun lähetin päälikankaan omasta varastostani, sillä minulla oli ihan spesiaali kangas mielessä. Kyseessä on jo monta vuotta sitten hankkimani Tilda-kangas, josta en ole millään raaskinut tehdä itse mitään peläten tuhoavani ihanan kankaan ja ammattilaiselle sen uskalsin antaa muutettavaksi käytettävään muotoon.

Laukku saapui tänään ja on aivan superihana, juuri sellainen kuin toivoinkin <3 Suuri koko mahdollistaa useammankin kerän mukaan ottamisen, ihan loistava kun tekee pieniä näperryksiä monessa värissä. Tähän mahtuisi myös isompi neuletyö, ehkä joku ihana neulepaita vielä joskus? Työnjälki on todella siistiä ja laukussa on toppaukset, joten se pysyy pystyssä ihan jo ilman täytteitä. Suosittelen lämpimästi, laukku valmistui vielä nopeasti muutamassa päivässä, joten odottavan aika ei todellakaan ollut pitkä. Maria lupasi, että näitä isompia projektipusseja hän tekee mielellään muillekin, joko omista tai hänen kankaistaan.
Kiitokset Maria ihanasta projektipussista, joka pääsee varmasti heti käyttöön! Postaus on tehty ilman yhteistyötä, ihan vain puhtaasta rakkaudesta uuteen laukkuun <3

1 kommentti: