lauantai 4. heinäkuuta 2015

Kirjokas

Oulu sai tällä viikolla uuden käsityöliikkeen kun aiemmin Iissä toiminut Kirjokas muutti Limingantulliin.  Erityismaininta heti isoista kylteistä ja ikkunateippauksista, liike oli todella helppo löytää. Olimme liikkeellä koko perheen voimin heti avajaispäivän aamuna, joten ainakin hulinaa toimme avajaisiin mukanamme... Liikkeessä oli todella kiva tunnelma ja meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi. Lapset yllättäen löysivät ensimmäisenä pullatarjoilun, itse keskityin kuvamaan äkkiä parhaat palat.

Minä odotin liikkeen olevan enemmän askartelukauppa mutta lankavalikoima kyllä yllätti laajuudellaan. Mukaan olisi voinut napsia vaikka mitä, mutta onneksi liike ei tuosta karkaa, joten pitää mennä uudelleen ostoskorin kanssa rauhassa ostoksille.

Virkkauslangat oli kauniisti esillä kirjahyllyssä ja joku noissa monivärisissä langoissa minua vain nytkin huuteli. Pitäisi vain keksiä mitä niistä tekisi ennen ostopäätöstä, viime viikkoina kun on lankakaapin sisältö saanut aika paljon lisäyksiä...

Näistä langoista olisin voinut hankkia omaan kaappiin jokaisen, aivan upeita värejä! Erityisesti ylärivin oikean reunan lanka sekä alarivin vaaleanpunasävyinen ja sateenkaari ovat aivan upeita ja yhdistettynä johonkin simppeliin huivimalliin saisi niistä todella kivat kevyet syyshuivit. Mustaan takkiin voisi yhdistää näistä minkä vain.


 Olen joskus lapsena tehnyt paljonkin ristipistotöitä ja nämä nähdessäni teki mieli hurahtaa uudelleen. Näillä saisi tehtyä myös kasvon yksityiskohtia amigurumeille siistimmin kuin paksummilla puuvillalangoilla.

Silk Clayhin tutustuin ensimmäisen kerran Lapsimessuilla ja oli kyllä todella mukava tuttavuus. Tiedän esikoiseni rakastuvan näihin, näpertelee sellaisella innostuksella myös muovailuvahoilla. Täytyykin muistaa nämä joululahjoja miettiessä.

Vierailu päättyi meillä esikoisen valitellessa nälkäänsä mitä vähän ihmettelin miettien, että lähdimme melkein suoraan aamupalapöydästä. Nyt vasta tajusin kuvia katsellessani, että ikkunastahan näkyy suoraan Kodin1:n Hesburger! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä kivaa liikkeessä syksyn aikana keksitäänkään, sillä jos olen ymmärtänyt oikein, on siellä järjestetty Iissä ollessaan käsityöpiirejä.

Onko Kirjokas sinulle tuttu liike?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti