keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Aitalla

Kävin tänään hakemassa Anna-Riitan aitalta tilaamani Iloisen Kettuliinin hupputunikan ja tällä kertaa muistin ottaa myös kameran mukaan. Anna-Riitan aitta löytyy Oulun kauppatorilta aitasta nro 12 ja on kyllä käymisen arvoinen paikka. Ihania käsitöitä niin lapsille kuin aikuisille ja todella monenlaiseen makuun. Aitoilla on elämää myös talvella ja vierestä löytyy mm. sisustajille Lifestylenordic.

Vinkeen heijastinliivit on supersuloisia ja uskon, että meidän palomies Sami-fani ihastuisi ylärivin punaiseen tuliliiviin.Elvarin koruja ihastelin jo kädentaitomessuilla syksyllä ja osastolla kävi kyllä sellainen melske, että kyynärpäät edellä sai pöydän luokse mennä. Aitoilla näitä pääsee tutkimaan rauhassa.

 Voi noita PaaPiin pöllöjä!


Iloisen kettuliinin LinnunLennossa on jotain todella hurmaavaa ja suloista, eikä minua helpota yhtään tieto siitä, että tätä on saatavilla mekkona myös aikuisten koossa....Ompelutaitoinen voi ommella kankaista mekot ja paitansa itse. Minun täytyy vielä kerätä rohkeutta uskaltaakseni kokeilla ompelua eikä ylimääräisistä tunneista vuorokausiinkaan haittaa olisi.

Lapset kiittää Iloisen Kettuliinin Susania ihanasta yllätyksestä, meillä on nyt jääkaapin ovi täynnä kettutaidetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti