sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Hiirineiti torinrannassa ja vinkit vierailjoille

Tämän vuoden ensimmäinen tilaustyöpehmo oli suloinen hiirineiti, joka pääsi Oulun torinrantaan kuvattavaksi. Muutama aste pakkasta ja miten upea maisema olikaan, ihmisiä oli ulkoilemassa jonoksi asti. Vaikka moni pitää aittoja kesäpaikkoina, on moni aitoista avoinna ympäri vuoden. Niin myös Aittaputtiikki, jonka portailla hiiren kuvasin. Hiiren lisäksi näin myös hääparin asettuvan kuvattaksi aitan upean tumman oven eteen eivätkä he olleet ainoa hääpari paikalla viime lauantaina.

Hiiren ohje on Mari-Liis Lillen käsialaa ja löytyy osoitteesta www.lilleliis.com. Suosittelen lämpimästi ohjetta, on englanninkielinen ja selkeä, sekä varmasti jokaisen euron arvoinen. Lankana hiiressä on Novitan Miami ja se on virkattu 2.5mm koukulla. Teen hiiriä mielelläni myös tilauksesta, laita sähköpostia osoitteeseen minttuliinidesign@gmail.com niin jutellaan lisää.

Vanhat aitat ovat kyllä upeita enkä malttanut olla niitä kuvaamatta ennen työpäiväni alkua. Nopea sai olla, että ehti kuvia napata ilman ohi kulkevia lenkkeilijöitä. Mieli olisi tehnyt lähteä kauempaakin uusia kuvakulmia hakemaan mutta tällä kertaa aika ei siihen riittänyt.

Suosittelen piipahdusta torinrantaan! Kierroksen voit aloittaa kauppahallista, josta lämpimästi suosittelen kalatiskin lohinugetteja ja leipomon rieskoja. Kauppahallista jatka matkaasi Kofeiinikomppaniaan, siitä Aittaputtiikille ja LifestyleNordic:iin ja kierros kannattaa päättää herkkujen parissa Pannukakkutalossa.  Pannukakkutalossa suosittelen kokeilemaan myös lihaisia versioita, ovat aika nam!

Ovatko Oulun aitat sinulle tuttuja paikkoja?

14 kommenttia:

 1. Söpö hiiri! Enpä ole Oulussa käynyt.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti hiirulainen mekkoineen päivineen.

  VastaaPoista
 3. Oon käyny Oulussa ja aitat on tuttuja,vaan tästä pannukakkutalosta en ollut kuullut .Hyvä tietää mihin tulla herkuttelemaan kun tulen helmikuulla ouluun.Ihana hiiri vanhoja aittoja katselemassa.
  T:Tytti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannukakkutalo on kyllä ihana jo ihan tunnelmaltaan <3

   Poista
 4. Onpas herttainen hiirineiti! :) Oulussa olen kyllä käynyt lapsena useastikin, pitäisikin lähteä ihan näin aikuisiälläkin sinne pyörähtämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, aikuisena sitä huomaa ja löytää ihan erilaisia asioita :)

   Poista
 5. Onpa söpö hiirityttö ♡ Eipä ole aitoilla tullut hetkeen käytyä. Kesällä tulee torilla pyörähdettyä useamminkin, mutta talvella harvoin. Siispä asia pitää korjata pikimmiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Sanna, aitoilla on kyllä ihana tunnelma :)

   Poista
 6. Tuttuja paikkoja, kivoja muistoja :)

  VastaaPoista