tiistai 26. tammikuuta 2016

Synttärilahja 1-vuotiaalle

Huomasin blogin tekstejä läpi käydessäni, että mullahan on jäänyt vaikka mitä ihanaa luonnoksiin roikkumaan. Luvassa siis lähiaikoina muistoja ja töitä syksyltä! Ensimmäisenä lahja suloiselle 1v. pikkuneidille ja lahja sisälsi cupcake-pupun, kaksi donitsia ja kolme erilaista keksiä. Pupun ja keksin ohjeet omia, donitsin ohjetta sovellettu muutamasta eri ohjeesta. Lankana kaikissa Novitan Miami ja koukun koko 2,5mm.

Donitsit olivat kivoja tehdä ja näitä teinkin muutaman lisää joulumyyjäisiin. Omilta lapsilta ne tosin piti piilottaa, sillä tiedän ettei niitä olisi saanut enää myyntiin laittaa. Nyt keväällä voisikin tehdä kivan setin myös omille lapsille, keksejä heillä tosin jo riittää isommallekin synttäriseurueelle.

Aika herkullinen toteemipaalu! Lahja menisi siis myös pinoamispelistä. Leikkiruokia on kiva tehdä ja itse olen tainnut erikoistua vahingossa juuri tänne herkkulinjalle. Mistähän lie johtuu... Kakku pitäisi vielä tehdä, muistan jossain nähneeni aika hauskan prinsessakakun. Lisätään pitkäääään listaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti