torstai 26. helmikuuta 2015

Uudet kukkarenkaat esittelyssä

Joskus uudet asiat vaativat vähän enemmän miettimistä ja pähkäilyä, ennen kuin on tyytyväinen lopputulokseen. Uusien kukkarenkaiden kanssa tilanne oli juuri tämä, kun mielessä oli niin selvä kuva siitä, minkälaisen toivoo lopputuloksen olevan. Mutta sitten vastaus löytyikin lähempää kuin kuvittelinkaan, ja kukkarenkaista tuli juuri sellaisia kuin toivoinkin.

Vasemmalla vanha isompi kukkarengas ja oikealla uusi sirompi (luonnonvalkea omasta korupinostani, paaaaljon käytetty ja maisteltu). Sisärenkaan halkaisija on hyvin samaa kokoa, mikä oli tärkeää, jotta siitä lapsi saisi edelleen hyvän otteen. Suurin ero tulee renkaan paksuudessa, jonka pienenemisen myötä koru on sirompi, kevyempi ja hieman pienempi ulkomitoiltaan. Pitsimäisyys korostuu entisestään, mutta korussa on silti sitä samaa ihanaa leikkisyyttä ja näyttävyyttä kuin ennenkin.

Tässä vielä vertailuna tumman lilan kanssa.

Uusia tuotekuvia varten tarvitsin valmiita kukkarenkaita ja nämä päivitän myyntiin vielä tämän illan aikana facebookin puolelle.

 Vaaleanpunainen kukkarengas puuhelmillä

 Omenanvihreä kukkarengas kahdella virkatulla helmellä


 Turkoosi kukkarengas puuhelmillä

 Tumma lila kukkarengas kahdella virkatulla helmellä


Pinkki kukkarengas puuhelmillä

En voinut olla kokeilematta myös tummanharmaa-valkeaa kukkarengasta neljällä helmellä, mikä on ollut suuri suosikki. Tämä on jo myyty, mutta tilauksesta onnistuu viikon toimitusajalla.


 Uusia mallikuvia ottaessani saatoin ehkä vähän innostua siinä tohinassa....
 Kukkarengas, kukkarengas kahdella virkatulla helmellä ja kukkarengas neljällä virkatulla helmellä.
Mitä mieltä olette uudesta kukkarenkaasta, tuliko tästä vielä teidän suosikkianne?

2 kommenttia: