tiistai 16. helmikuuta 2016

Anelmaiset

Instagramissa onkin jo voinut seurata näiden sukkien valmistumista ja nyt ne ovat valmiit! En voinut minäkään vastustaa Anelmaisten kutsua ja pakkohan niiden tekoa oli lähteä yrittämään. Ihastuin ohjeeseen ja sukkiin heti ne nähtyäni, mutta en vain uskonut, että sellaiset osaisin itse tehdä. Lankadominanssin omaksuminen oli ehkä suurin syy siihen, että uskalsin projektiin lähteä, se kun helpotti niin paljon tekemistä.

Sukissa oli paljon uusia tekniikoita ja kuvioita, kukkaraita yksi niistä. Yllättävän helppo, mutta en ole ihan varma tykkäänkö siitä kuitenkaan ihan hirveän paljon. Päätin kuitenkin, etten lähde yhtään säveltämään ja teen juuri ohjeen mukaan opetellen kaiken. Ristiinvahvistettu kantapää jää käyttöön, siitä tykkäsin tosi paljon.

Lankana sukissa ohjeen mukaan 7 veljestä, puikot 3,5mm cubiksit ja väreinä luonnonvalkea, vaaleanharmaa, vaaleanpunainen ja vanha raitalanka vaaleanpunainen-harmaa-valkea -sävyissä.

Sukkien kärkien kuviointi tuo Lapin teeman mieleen, vaikkeivat valitsemani värit niin lappihenkiset olekaan. Raitalangan käyttöä harkitsen kyllä seuraaviin sukkiin ja voi olla, että päädyn tekemään kaikki kohdat yksivärisillä. Ja voi kyllä, seuravaat on jo suunnitteilla...

Kiitokset Anelma ihanasta ohjeesta, sai tällaisenkin kirjoneuleita ennen pelänneen ihmisen tarttumaan hurjalta tuntuvaan projektiin!

2 kommenttia:

  1. Ihanat anelmaiset. Ihanat värit olet tähän valinnutkin. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvituulia! Vähän tylsästi ehkä valitsin omat lempivärit, ensimmäisissä ei uskaltanut lähteä kokeilemaan :)

      Poista