sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

10min tuubihuivi, tai sitten ei...

Sen piti olla kymmenen minuutin tuubihuivi, mutta toisin kävi. Sanotaanko sen verran, että nyt tiedän mikä on saumurissa alasiepparin lanka ja miten se pujotellaan oikealle paikalleen... N. 45min säätämisen jälkeen pääsin kuitenkin ompelemaan, joten eihän se nyt niin huonosti mennyt! Tein tuubihuivin Mallikelpoisen ompeluohjeella, jota helpompaa ei kyllä voi olla. Kankaana ihana, ihana Linnunlento, joka sopii huiviksi juuri tällaiseen asustekäyttöön väriä asuihin tuomaan. Tein huivista sen verran leveän, että sen saa kahdesti kietaistuna hupullisen takin päälle ja sisäkäytössä huivi jää kauemmaksi kaulasta, jolloin se ei ole liian kuuma tai ahdistava.Lapsimessujen lippuarvonta on suoritettu ja voittaja on Sanna kommentillaan "Lastenvaatteet kiinnostavat :) ihania pupu kankaita! <3". Sinulle on sähköpostia!

8 kommenttia:

 1. Ihanat värit tuossa huivissa - ja henkarissa myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kyllä niin herkut ja ihan täydelliset tämän hetken mieltymyksiini! Henkari löytyi Kodin1:sta ja nyt myös vaatekaapista löytyvät mintun, vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyt henkareiden muodossa.

   Poista
 2. Kaunis on huivi! Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Onkos sulla kommenttien tarkistus päällä? Kysyn kun sekoilen uuden puhelimen kanssa.. en tiedä lähtikö mun viesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tarkastus päällä, pitäisikin siitä mainita paremmin :)

   Poista
 4. Ei näköjään tullut aiempi viesti... No tässä uusi: Kiitos vinkistä, ompelin kolme vanhaa pasminahuiviani tuubiksi ja niistä tuli nyt paljon modernimpia. Saumuria rassatessa tosin meni mullakin kauheasti aikaa ennenkuin pääsin ompelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin kiva ja koukuttava ohje! Yritetään ajatella positiivisesti, että ensi kerralla aloitus on toivottavasti paljon helpompaa :)

   Poista
  2. Ompelen loputkin kunhan ehdin :)

   Poista