tiistai 18. maaliskuuta 2014

Ja seuraava työ on...

Kunnon käsityöblokki päällä, vähän sellainen mitäs nyt-olo. Kuopus on keksinyt uuden rytmin ja herää nykyään kuudelta aamulla, joten näin iltaisin tuntuu, että uuden työn aloittaminen vaatisi aivan liikaa ajatusta. Laukun valmiiksi saatuani aloitin kuitenkin Myboshi-langasta virkkaamaan itselleni pantaa, mutta täytyy se kai uskoa, että "muovisekoite"-langat ei ole minua varten. Ahdistaa jo virkata sitä, eikä tee yhtään mieli laittaa valmista tuotetta ihoa vasten. En tiedä mikä se on, mutta joku langan tuntumassa ahdistaa. Rakastan merinovillaa ja yksi suosikki lasten vaatteissa on silkkimerino, niin pehmeää ja ihanaa työstää! Lapsille oli tarkoituksena virkata pipot paksusta merinovillasta, mutta ehkä parempi säästää lanka ensi talvea varten kun pitoaika pipoille jäisi turhan lyhyeksi tälle keväälle.

Me saatiin hieman lisää lunta, joten ollaan lasten kanssa nautittu ulkoilusta ja auringonpaisteesta. Viritelty pihalle aurinkoiselle portaalle armeijan vanha paksu villapeitto ja juotu esikoisen kanssa pillimehua "retkellä". Pulkkailuakin yritetty vielä harrastaa, esikoinen rakastaa istua pulkan kyydissä ja tykkää myös vetää pikkuveljeä pitkin pihaa. 

Mutta mikä on sinun suosikkilankasi, suosittele minulle sitä myös! Tarvitsisin itselleni kivan sukkalangan sisäkäyttöön, ja 7 veljestä aiheuttaa jo ajatuksena kutinaa ja nipistelyä...


6 kommenttia:

 1. Mä käytän Jannea ja Maijaa. Mahtavat värikartat eikä ainakaan mua kutita ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyypä kurkata seuraavalla lankakauppa-reissulla :)

   Poista
 2. Mä tykkään Cascaden Heritage -langasta. Unelmanpehmeää! :) Tai sitten jo mainitut Janne ja Maija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heritagea olenkin muuten kuullut aiemminkin jonkun kehuvan, ehdottomasti kokeiluun siis!

   Poista
 3. Dropsin Karisma on ihana. Tosin sen kesto varsinkin aikuisten sukassa taitaa olla aika heikko 100% villaa. Lasten sukissa voisin kuvitella sen toimivan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Minä tai lapset ei kukaan pystytä pitämään 100% villaa, täytyy olla merinoa tai muuta pehmeämpää villalaatua.

   Poista