torstai 22. lokakuuta 2015

Uusia tuotteita sekä vanhoja pienellä twistillä

Lauantaina vietetään Ossuuskunta Aittaputtiikin avajaisia ja se ei varmasti ole jäänyt yhdeltäkään blogin lukijalta huomaamatta. Iltani on kuluneet hyvin tiiviisti koukku kädessä ja läppäri on saanut odotella käyttäjäänsä. Postauksia on jo jonossa asti, joten kunhan tässä ehdin niin päivityksiäkin on varmasti tulossa. Nyt kuitenkin vielä viime hetken rutistus avajaisia varten, uudet kortit saapuivat eilen ja tuotteita on vielä vailla lappuja.

Kukkarot ovat uusi tuoteryhmä, joiden tekoon innostuin ommeltuja versioita tehtyäni. Kukkaroihin käytän samaa laadukasta 100% merseroitua puuvillaa kuin koruihinkin ja lanka sopiikin näihin mainiosti. Tarpeeksi tukevaa, värikartta on laaja ja pienellä koukulla tehtynä kukkaroista saa hyvin tiiviitä. Ohje on oma ja yrityksen sekä erehdyksen kautta saatu muistuttamaan pitkälti samaa ommeltujen mallia.

 Kehykset ompelen jokaiseen kukkaroon käsin läpinäkyvällä langalla ja jokaisessa kukkarossa on nappi tai muu koriste. Ihanat pupunapit ovat Paapiin valikoimasta, suloinen Pöllö Paapolta.


Toki aitalle matkaa myös koruja mutta uusilla vahatuilla puuvillanauhoilla. Mielenkiinnolla odotan kommentteja uusista nauhoista, mutta itse olen niihin hyvin ihastunut. Virkatut nauhat tulevat säilymään valikoimassa, mutta tämä on kiva muutos hieman sirompaa versiota hakevalle.

 Kukkarengaskoru on saanut nimekseen Pitsikukka ja aitalta niitä löytää tällä hetkellä mustilla sekä valkoisilla puuhelmillä koristeltuna.

Rusetit ovat kestosuosikkeja ja sopivat niin aikuiselle kuin jo hieman paksuhiuksisemmalle lapselle. Omasta kaapistani näitä löytyy jo monessa värissä ja ns. "pikkumyynutturaan" yhdistettynä lopputulos on aika hauska. Oman elämäni sisäinen Pikku Myy taitaa virkata pikaisesti vielä yhden uuden värin avajaisia varten...

2 kommenttia:

  1. Hienoja töitä. Upeita värejä. Tsemppiä avajaisiin. Kerrohan siten miten meni.

    VastaaPoista
  2. Niin ihana ja värikkäitä tuotteita!
    Tsemppiä huomiseen :)

    VastaaPoista