maanantai 6. lokakuuta 2014

Bingo!


Tänään alkaa kansainvälinen kantoliinaviikko, jota vietetään ympäri maailman aina samaan aikaan. Ipanainen ja Kantaen julkaisivat teemaan liittyen aivan ihanan bingon, jota on ehdottomasti pelattava.
Ensimmäiseltä riviltä saan heti jo kaksi rastia ruutuun, sillä olen jo Kantoliinayhdistyksen jäsen ja profiilinikuvani Facebookissa on jo kantamisaiheinen. Kolmas rasti tulee nyt tästä blogitekstistä, joten hyvässä vauhdissa ollaan jo heti ensimmäisen päivän aamuna!

Kantamisaiheiset kuvat on lyhyeksi jääneeltä syyslomareissultamme, mutta onneksi muutamalle kävelylenkille ehdittiin. Äkäslompolossa ehdittiin nauttia hetki myös lumesta, olihan se ihmeellistä jälleen kerran! Nämä kuvat on otettu iltana, jolloin kuume alkoi nousemaan ja ensimmäinen huoli siitä, ettei lapsi ole kunnossa, alkoi painaa mietä. Kävelyretkellä kuopus muuttui hyvin nopeasti väsyneeksi ja itkuisaksi, ja matkasikin nuotiopaikalta takaisin autolle reppukyydissä edessä. Uni tuli nopeasti, sylissä oli lämmin ja turvallinen nukkua.

Pian puolitoistavuotias matkasi vielä mukavasti standard-kokoisessa Tulassa ja paneeli yltää vielä yllättävänkin korkealle niskaan ulkovaatteissakin. Mutta pikkuhiljaa pitäisi alkaa hankkimaan suurempaa, toppavaatteet tuovat taas kokoa lisää ja lapsella tuntuu olevan kasvuspurtti meneillään. Kymmenkiloista nukkuvaa taaperoa kantaa kyllä vielä edessä tarvittaessa, mutta täytyy kyllä myöntää, että on se selkäpuolella vain jo paljon mukavampaa ja huomattavasti kevyempää.

Pappa ja kuopus ihailemassa mahtavaa syysmaisemaa. Reissun aikana papan kyytiin pääsivät niin kuopus kuin esikoinenkin, ainakin yhden ihmisen olen siis onnistuneesti houkutellut kantamisen pariin!

3 kommenttia:

  1. Oi, pappa kantamassa. Voi nyyhkis miten ihana kuva! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kyllä pojilla pappa, jota ei tarvitse reppuiluun houkutella vaan kysyy itse, saako hän kantaa <3

      Poista